Des del Centre Eqüestre Can Comas volem agrair-te el teu interès pel nostre casal d’estiu.

Al nostre casal el denominem d’equitació i naturalesa, perquè som una escola d’equitació   i ens trobem al peu de les Gavarres, on combinem el contacte amb els nostres ponis, cavalls i altres mascotes amb el nostre entorn de boscos, camps, camins, senderes fonts i rierols, en companyia, amb jocs i aprenentatge del món del cavall i el poni.

Un dels nostres objectius és donar a conèixer el món de l’equitació, per recomanar-la com una activitat esportiva extraescolar.

Aquest any començarem la nostra activitat d’estiu el primer dia de vacances que serà el 21 o 28 de juny, i finalitzarà el 10 de setembre.

El nostre horari serà:

  • De 8h a 9h acolliment sense cost
  • De 9h a 13h activitats
  • De 13h a 15h dinar (cal portar carmanyola)
  • De 15h a 18h activitats

Hi ha 4 grups de nens i nenes amb edats de 3-4 a 7 anys, de 7 a 10 anys , de 10 a 13-14 anys i els joves, de més de 14 anys. Cada grup està amb diversos monitors, de manera que les hores d’equitació els grups són reduïts, al mateix temps que complim amb el protocol anticovid-19. Això ho podem fer gràcies a que l’espai Can Comas té més de 70.000 m², 5 pistes d’equitació, 60 cavalls, una aula menjador, 4 guarda arnés i diversos espais per a jocs. I, especialment per comptar en el nostre equip amb 4 tècnics en equitació  nivell 1 i 2 i diversos monitors per als més petits.